Despre noi

Ospitalitate si generozitate

Pensiunea ‘’Casa Vanatorului’’ va invita intr-un loc plin de magie, parca desprins dintr-o carte de poveste, unde timpul capata un alt sens.
Casa Vanatorului se afla in mijlocul naturii, mai exact in localitatea Rachitele, comuna Margau.
Satul Rachitele este situat la poalele Vladesei, intre carstul Muntilor Bihorului si rocile vulcanice ale Vladesei.

Primim cu bratele deschise oaspetii nostri si suntem bucurosi de fiecare data cand acestia ne calca pragul.
Oferim servicii de cea mai buna calitate intr-o atmosfera rustica si naturala, specifica zonei.
Plimbarile prin padure la cules de fragi sau zmeura, impreuna cu familia sau prietenii, drumetiile pe munte sau o excursie pana la cea mai cunoscuta cascada a Muntilor Apuseni, Cascada Valul Miresei, va vor incarca cu energie si voie buna pe termen indelungat.

Toate acestea va pot asigura o vacanta relaxanta, reconfortanta si, cu certitudine, va vor convinge sa reveniti in acest loc de poveste.

DespreNoi Descriere1
DespreNoi Descriere2

Bucurosi de oaspeti

Comedia romaneasca,’’ Pup-o, ma! ‘’, filmata intr-un cadru minunat din muntii Apuseni, la Rachitele, aduce in prim plan si intr-un mod spectaculos, traditia si legendele specifice romanesti dar si modul de viata al bunicilor si strabunicilor nostri.
Comedia reda perfect spiritul optimist al romanului care are o solutie pentru orice situatie si face haz de necaz din orice problema.

Am avut onoarea sa ii avem ca oaspeti la Casa Vanatorului, pe cei mai buni si mai haiosi actori romani, precum: Cosmin Selesi, Varu Sandel, Jojo si multi altii.